SRB

Stephen K Amos

x_Stephen K Amos

Nakon turneje u Velikoj Britaniji i veoma uspešne evropske turneje prošle godine, gospodar komedije posle koje se osećate sjajno, vratio se na turneju Evropom sa novim show-om The Laughter Master – Gospodar smeha. Show donosi više priča o nalaženju smeha u ovom ludom svetu koje nastanjujemo. Da li je to sve samo zli usud novinskih naslova?

Uspostavljajući sebe kao domaćeg u Velikoj Britaniji i Australiji tokom poslednje dekade, Stiven K Amos je očarao i zabavio publiku širom sveta svojim prirodnim, sigurnim deliverijem i iskrenim, originalnim materijalom. Amos je skoro kao dete ispunjen radošću i veselošću i može naći humor na neočekivanim mestima.

Kao nadareni glumac, Amos je impresionirao publiku i kritičare svojim performansom na sceni i televiziji i dokazao ne samo dar za komediju nego i za mnogo ozbiljnije uloge. Ugodno se osećajući kao izvođač, voditelj, glumac i gost, nema sumnje da će Amos zadržati svoju poziciju kao jedan od omiljenih komičara nacije dugo vremena.

Ublažio je sebi put u TV slavu mnogobrojnim naslovima uključujući The Stephen K Amos Show (BBC2), Celebrity Great British Bake Off Comic Relief (BBC1), Live At The Apollo (BBC1), Batty Man (C4), Mock The Week (BBC2),The Royal Variety Show (ITV), Dave’s One Night Stand (Dave), kao i BBC Radio 4 familiarity with Just A Minute, Out To Lunch, The Big Night In, Life: An Idiot’s Guide i What Does the K Stand For?

Amos is officially becoming a national treasure. Expect more warm insight and spiky charm here” Sunday Times

Amos is a brilliant comedian… Unashamed feel-good entertainment.“ **** Evening Standard

A note-perfect hour.“ Metro