SRB

Počeo StandUpFest!

Slede još dva dana smeha u Domu omladine Beograda

Drugi po redu StandUpFest sinoć je svečano otvoren odličnim nastupom stand up komičara iz regiona i Srbije. Posetioce StandUpFesta dočekalo je neponovljivo iskustvo – zabava spakovana u cela tri sata neprekidnog smeha.
Prve festivalske večeri publici se uspešno predstavilo šest stand up komičara sa eks jugoslovenskih teritorija dokazavši još jednom da je humor univerzalno sredstvo razumevanja među ljudima. Publiku je uživala u nastupima Tina Vodopivca iz Slovenije, Saška Koceva iz Makedonije, Ivana Šarića i Vlatka Štampara iz Hrvatske, Aleksandra Perišića iz Srbije i Aide Bukve iz Bosne i Hercegovine. U ulozi voditelja programa sjajno se snašao član organizacije Standup.rs – komičar Srđan Dinčić koji je „zagrevao“publiku pred nastupe svojih kolega.

U nastavku StandUpFesta, u subotu 20. oktobra, nastupiće još sedam komičara iz okruženja i Srbije, a u završnici festivala 21. oktobra publiku zabavljaju gosti iz Velike Britanije, Kanade i Australije.

VAŽNA NAPOMENA: Draga publiko, molimo vas da na vreme pribavite karte i dođete u Dom omladine Beograda pola sata pre početka programa kako bi ibegli gužvu i zauzeli mesto. Vidimo se!!!!