SRB

StandUpFest Dan drugi

Večeras zatvaranje

Drugo veče StandUpFesta proteklo je u već prepoznatljivom stilu – tri sata vrhunske zabave i smeha! Blizu sedam stotina posetilaca StandUpFesta u prepunoj velikoj sali Doma omladine Beograda uživalo je u originalnim nastupima izvođača iz regiona i Srbije: Gorana Furjana i Domagoja Pintarića iz Hrvatske, Perice Jerkovića iz Slovenije, Jelene Radanović, Nikole Silića i Neshe Bridgesa iz Srbije. Voditeljska uloga ove večeri je pripala Marini Orsag, stand up komičarki iz Hrvatske, koja se uspešno publiku vodila kroz uzbudljiv program ove festivalske večeri.

Organizator festivala Standup.rs zahvaljuje se fenomenalnoj publici i poziva sve ljubitelje stand up komedije da im se pridruže i večeras u Domu omladine Beograda kada će u završnici festivala nastupiti stand up komičari sa engleskog govornog područja: „Dobrodošli nam na završnicu StandUpFesta2012 – vi i vaše solidno znanje engleskog jezika … jer nas u nedelju od 20h zabavljaju stand up komičari iz Velike Britanije, Australije i Kanade“

I to nije sve…Posle tri dana druženja na StandUpFestu u Domu omladine Beograda stand up žurka se prebaciju u klubsku bazu – Blow Up Bar!!!! Ko nije tokom StandUpFesta stigao da pogleda Tina Vodopivca i Pericu Jerkovića imaće priliku da uživa u humoru ove dvojice sjajnih komičara večeras od 22 h u Blow Up Baru, u Bulevaru Despota Stefana 36 a.